Werken bij Jij&ik-support als begeleider, vrijwilliger of stagiaire

Werken bij Jij&ik-support biedt nieuwe ervaringen en uitdagingen. Iedere keer nog leren en verwonderen wij ons in het werken met de kinderen en jong volwassenen. Elke situatie, elk individu vraagt om een persoonlijke en respectvolle benadering. In het werken met onze doelgroep is het van belang dat de begeleiding zijn of haar eigen normen kan loslaten en vandaar uit kijkt wat de kinderen en jong volwassenen nodig hebben. Telkens weer opnieuw opzoek gaan naar nieuwe mogelijkheden om het beste te halen uit zichzelf en de ander. Binnen ons team passen mensen die dat snappen.

Op onze beurt willen wij een stimulerende werkgever zijn. Wij vinden het belangrijk dat mensen de kans krijgen om zich professioneel te ontwikkelen. Van ons mag je verwachten dat we je goed begeleiden tijdens je werk of stage.

Wanneer je bovenstaande je aanspreekt en je hebt het gevoel dat je bij ons past stuur ons dan een sollicitatie via het contactformulier onderaan deze pagina.

In verband met uitbreiding zijn wij opzoek naar ZZP’ers die in het bezit zijn van een gerichte MBO of HBO opleiding en zich herkennen in bovenstaande omschrijving. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde collega’s die kunnen  worden ingezet tijdens de logeerweekenden en/of ambulante begeleiding willen geven.