Kwaliteit in Kleinschalige Zorg (NBEC)

Jij&ik-support is sinds 2014 lid van de NBEC voor Kwaliteit in Kleinschalige Zorg. De NBEC is een overkoepelend verband van zelfstandige ondernemers in de zorg. De visie van de NBEC is het waarborgen en continu verbeteren van kwalitatieve goede zorg- en dienstverlening, waarbij de zorgvrager met zijn wensen en behoeften centraal staat.Deze wensen en behoeften kunnen sterk uiteenlopen. De NBEC staat voor een organisatie die kwaliteit wil leveren en anderen de weg wijst in zorg land. Jij&ik-support onderschrijft deze visie volledig.

Leden NBEC: onderscheidende zorg

De aangesloten leden onderscheiden zich in de zorgmarkt door de professionele wijze waarop zij, dicht bij de cliënt, hun diensten aanbiedt. Cliëntgerichtheid en het continu verbeteren van de zorg- en dienstverlening zijn de kernwaarden in het dagelijks opereren van de coöperatie, omdat cliënttevredenheid een noodzakelijke voorwaarde is voor het succes van de NBEC en haar leden.

De bij de NBEC aangesloten zelfstandige zorgondernemers bieden zorg- en dienstverlening afgestemd op de wensen en mogelijkheden van cliënten. Zij zijn onafhankelijk, wat wil zeggen dat zij uitgaan van uw belangen en dat uw keuzevrijheid voor bij hen voorop staat.

Via de NBEC wordt er regelmatig klanttevredenheidsonderzoek gedaan onder de cliënten van de aangesloten leden. Daarnaast verzorgt de NBEC regelmatig bijscholingen zodat wij ieder keer weer opnieuw geschoold worden.

ISO gecertificeerd

Met ingang van 14-01-2014 heeft de NBEC als coöperatie een ISO 9001:2015 koepelcertificaat. Als bedrijf vallen wij onder dit koepelcertificaat.