Bij Jij&ik-support hebben alle  begeleiders een gerichte beroepsopleiding gevolgd. Wij stellen ons team graag aan u voor:  

<strong>Marcel van Velden</strong>
Marcel van VeldenOprichter/coördinator
“Het is bijzonder dat wij met ons werk een bijdrage mogen leveren aan de groei van kinderen en jongeren.”Marcel is een van de oprichters van Jij&ik-support. Marcel heeft meer dan dertig jaar ervaring in het begeleiden van jongeren met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsstoornis en coördineert de logeerweekenden. Daarnaast geeft Marcel individuele begeleiding.
<strong>Petra Vos</strong>
Petra VosOprichter/orthopedagoog
“Het werken met deze doelgroep geeft mij  iedere keer weer enorme positieve energie.” Petra is vanaf de oprichting betrokken geweest bij Jij&ik-support. Zij is verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid binnen de organisatie, stelt in overleg met de ouders/zorgvrager de zorgplannen op en geeft begeleiding aan het team.
 

 

<b>Teddy</b>
TeddyAssistent begeleider
” Onze labradoodle Teddy helpt ons met de begeleiding van de kinderen/jongeren.” Door Teddy in te zetten tijdens de begeleiding stellen kinderen zich open en staan zij open voor de begeleiding die wij bieden.