Ga naar de inhoud

Over ons

Jij en ik-support is in 2023 overgenomen door Marloes van der Veer. Marloes is tevens directeur van Centrum Het Antwoord. Omdat het aanbod van Centrum Het Antwoord en het aanbod van Jij en ik-support goed op elkaar aansluit, ziet Marloes hier een mooie kans voor beide praktijken.

Bij Jij en ik-support werken enthousiaste therapeuten en ambulant begeleiders. Samen bieden zij een breed scala aan therapie├źn en behandelvormen. Er wordt gewerkt vanuit de gedachte dat het belangrijk is om de kracht van een gezin te versterken. De begeleidster speelt hierin een ondersteunende rol. Hulp wordt ingezet zo intensief als nodig en zo kort als mogelijk. Wij werken vraaggericht. De hulpvraag van het gezin is leidend in het begeleidingstraject. De lijnen tussen de begeleidster en het gezin zijn kort. Ze is gemakkelijk te bereiken en het contact is laagdrempelig. Er wordt gewerkt vanuit vertrouwen en op een positieve manier, waardoor het contact met de begeleidster en het gezin goed voelt. Wij vinden dit van groot belang, omdat de relatie van het gezin met de begeleidster een belangrijke factor is voor het slagen van het hulpverleningstraject.

Als het nodig is, wordt er samen met ouders gekeken naar andere vormen van hulpverlening. Er is een samenwerking met Centrum Het Antwoord, waar diagnostiek en behandeling bij psychologische problematiek geboden kan worden, maar ook met andere zorgaanbieders in de regio wordt nauw samengewerkt. Het is de visie van Jij en ik-support om in West-Friesland een netwerk te hebben van hulpverleners, zodat altijd gekeken kan worden naar passende hulp voor een gezin.

Kan Jij&ik-support iets voor je betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.
Samen onderzoeken we wat we voor uw situatie kunnen betekenen.