Ga naar de inhoud

Verwijzers

Artsen

Ouders kunnen doorverwezen worden door artsen, zoals huisartsen, kinderartsen en GGD-artsen, zodat ze in aanmerking komen voor vergoede jeugdzorg. Dit is van toepassing voor de regio West-Friesland.

Wat hebben wij nodig?

– Een verwijsbrief met daarop GB GGZ en de reden voor aanmelding. Meer informatie van bijvoorbeeld een POH’er is altijd welkom.

Wij kunnen dan zelf of in overleg met u kijken of er een traject kort, middel of intensief noodzakelijk is.

Mocht u als arts willen overleggen over een mogelijke aanmelding, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Als wij telefonisch niet te bereiken zijn, kunt u onze voicemail inspreken of ons een mail sturen met daarin uw (beveiligde) mailadres of een telefoonnummer en tijdstip waarop u te bereiken bent. Wij nemen dan telefonisch contact met u op of sturen u ons beveiligde zorgring mailadres.

Jij en ik-support streeft er naar om geen wachtlijst te hebben. Als u inschat dat hulp snel geboden moet worden, dan kan dat. Als u inschat dat er sprake is van crisis of dat een psychiatrisch consult nodig is, dan bent u bij ons niet aan het juiste adres.

Als u meer informatie wilt over onze praktijk of als u flyers wilt ontvangen voor in uw praktijk, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij werken graag met u samen!

Medewerk(st)ers van een wijk- of gebiedsteam (gemeente)

Wij hebben een contract met regio West-Friesland. Dat betekent dat u vanuit het wijk- of gebiedsteam naar ons kunt doorverwijzen.

Als u wilt overleggen of een casus bij ons past, kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. We denken graag met u mee welke hulp het meest passend is voor een kind of gezin. Als we samen besluiten dat wij de juiste instantie zijn, kunt u aan ouders onze website of ons telefoonnummer doorgeven. Ouders kunnen dan online inschrijven of wij noteren telefonisch de gegevens van ouders. Er wordt daarna een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Wij zien van u dan de beschikking graag verschijnen.

Kan Jij&ik-support iets voor je betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.
Samen onderzoeken we wat we voor uw situatie kunnen betekenen.